Pre Hamšíka nebol duel na Pasienkoch obyčajný, gól manželke

NETKY.SK • 3 Október 2014, 07:26 • 2 min
Pre Hamšíka nebol duel na Pasienkoch obyčajný, gól manželke

BRATISLAVA - Mareka Hamšíka bolo vo štvrtok na bratislavských Pasienkoch v súboji jeho SSC Neapol proti domácemu ŠK Slovan v I-skupine Európskej ligy 2014/2015 plné ihrisko.

slovakia

left justify in out

Slovenský reprezentant v 35. min hlavou dal prvý a zároveň víťazný gól, poisťujúci druhý po zmene strán pripravil pre Gonzala Higuaína a v 79. min ho za potlesku domáceho publika tréner Rafa Benítez vystriedal. Hostia zvíťazili 2:0.

 

"Určite to pre mňa nebol obyčajný zápas. Mám radosť z gólu, ktorý venujem manželke, víťazstva, aj z toho, že ma priaznivci vytlieskali. Pri góle som predskočil Dušana Perniša, veľmi dobre som loptu trafil a som rád, že skončila v sieti. O Gonzalovi je známe, že si vie nájsť vhodné miesto na zakončenie, preto som ho centrom hľadal. Splnili sme cieľ, s ktorým sme sem pricestovali," hodnotil vydarený večer 27-ročný ofenzívny stredopoliar talianskeho tímu Marek Hamšík. 

 

Defenzívny záložník domácich Richard Lásik podotkol, že súper hral toľko, čo potreboval. A mal na ihrisku rozdielového hráča. "Marek Hamšík hral veľmi dobre. Dal jeden gól, na druhý prihral. Táto bilancia hovorí za všetko. Neapol podľa potreby pridával alebo uberal z tempa. S výsledkom nie sme spokojní, chceli sme aspoň remízu. Žiaľ, nevyšlo to," poznamenal 22-ročný Lásik, ktorý má vďaka pôsobeniu v Brescii skúsenosti s talianskym futbalom. "Myslím si, že prvý polčas bol z mojej strany lepší než druhý. Bol som v pohode, nijaká nervozita. Nemali sme veľa šancí, aj keď v druhom polčase dal Marko Milinkovič brvno. Mal som pocit, že od toho momentu sme si začali viac veriť. Trochu sme na nich zatlačili, dali nám však druhý gól a uzavreli to. Už sa nedalo s výsledkom nič robiť," dodal Lásik. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies