Pre dym evakuovali stanicu viedenského metra

NETKY.SK • 1 Júl 2011, 09:24 • 2 min
Pre dym evakuovali stanicu viedenského metra

Pre dym evakuovali stanicu viedenského metra - Svet Stanicu viedenského metra Stephansplatz v centre rakúskej metropoly museli dnes popoludní uzavrieť po tom, čo sa pri prácach na jednom zo schodísk objavil dym. Cestujúcich vyzvali, aby stanicu opustili.

slovakia

left justify in out

img

Stanicu viedenského metra Stephansplatz v centre rakúskej metropoly museli dnes popoludní uzavrieť po tom, čo sa pri prácach na jednom zo schodísk objavil dym.
      Cestujúcich vyzvali, aby stanicu opustili.
      Dopravný podnik mesta Viedeň očakáva, že by sa prevádzka metra v tejto stanici, ktorá je jednou z križovatiek podzemnej železnice s možnosťou prestupu na linky U1 i U3, mohla obnoviť okolo 17.00 hod.
      Až do sprístupnenia tejto zastávky musia pasažieri využívať iné linky podzemnej železnice alebo autobusovú dopravu.
      Iba v pondelok 27. júna popoludní si požiar káblov vynútil neplánované odstavenie prevádzky na linke metra U4 v rakúskej metropole. K zraneniam osôb nedošlo.
      Po tom, čo sa v stanici Ober St. Veit objavilo značné množstvo dymu, rozhodli príslušné úrady o jej evakuácii a pozastavení dopravy v oboch smeroch. Medzi Hietzingom a Hütteldorfom tak na ukončenie zásahu čakali všetky súpravy metra. Prevádzku obnovili po 30 minútach.
Zdroj: TASR/APA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies