Pre drogy skončil 32-ročný Marek vo väzbe

NETKY.SK • 27 August 2015, 14:29 • 2 min
Pre drogy skončil 32-ročný Marek vo väzbe

TRNAVA - Trnavskí policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky odhalili muža podozrivého z prechovávania a distribúcie drog.

slovakia

left justify in out

V pondelok 24. augusta si v Trnave na Zelenečskej ulici "posvietili" na osobné auto Renault Megane a 32-ročného Mareka nachádzajúceho sa v ňom. Na základe podozrenia vykonali prehliadku auta a podozrivého obmedzili na osobnej slobode.

 

“Počas prehliadky zaistili metamfetamín a konope. Expertíza potvrdila, že v injekčnej striekačke a plastovom vrecúšku sa nachádzalo minimálne 57 dávok metamfetamínu a v plastovom vedierku a ďalších vrecúškach minimálne 29 dávok marihuany,“ informovala dnes krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

 

Vyšetrovateľ podozrivého muža zadržal a obvinil z drogovej trestnej činnosti. Spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie, pričom policajná hliadka ho už eskortovala do výkonu väzby. Mužovi z Trnavy hrozí za nedovolenú výrobu omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi odňatie slobody na tri až desať rokov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies