Pre dnešné zhromaždenie presmerujú MHD

NETKY.SK • 5 Apríl 2018, 13:18 • 2 min
Pre dnešné zhromaždenie presmerujú MHD

BRATISLAVA - Dnešné zhromaždenie Za slušné Slovensko v Bratislave obmedzí premávku mestskej hromadnej dopravy (MHD). Od 16:30 presmerujú premávku električiek č. 1, 3, 4, 6, 7, 8 a 9 v úseku Šafárikovo námestie, Štúrova a Jesenského ulica, Námestie SNP a Špitálska ulica.

slovakia

left justify in out

Dopravný podnik Bratislava (DPB) o tom informuje na svojej webovej stránke. Reaguje tak na účasť študentov z iniciatívy #niejenamtojedno na dnešnom zhromaždení. Študenti sa o 16:30 stretnú na Šafárikovom námestí, odkiaľ spoločne pôjdu na Námestie SNP. „Počas zhromaždenia budú v teréne posilnené hliadky dispečingu Dopravného podniku Bratislava, ktorý bude na vzniknutú dopravnú situáciu reagovať operatívne,“ pripomína dopravný podnik. Podobné odklonenie liniek bolo v hlavnom meste pre zhromaždenie aj počas marca.

Linka č. 1 bude premávať cez Radlinského, Vazovovu, Trnavské mýto na ŽST Nové Mesto. Počas zhromaždenia na Námestí SNP bude linka č.1 jazdiť obojsmerne cez Obchodnú, Tunel, Nábrežie, Mostovú, Jesenského a Štúrovu na konečnú zastávku Jungmanova v Petržalke.

Električkové linky č. 4 a č. 9 budú premávať cez Vazovovu, Radlinského, Obchodnú a Tunel a späť na svoju trasu. Počas zhromaždenia na Námestí SNP bude linka č. 4 premávať po pôvodnej trase a linka č. 9 v smere na Astronomickú cez Obchodnú, Radlinského a Vazovovu. V smere jazdy do Karlovej Vsi odvezie ľudí cez Špitálsku, Jesenského a Nábrežie.

Z Nábrežia arm. gen. L. Svobodu cez Tunel a Obchodnú na Hlavnú stanicu bude počas zhromaždenia jazdiť linka č. 6. Keď už budú ľudia na Námestí SNP, bude premávať po pôvodnej trase. Linka č. 7 pôjde z Radlinského na Hlavnú stanicu. Cez Obchodnú, Tunel, Nábrežie, Šafárikovo námestie, Jesenského, Mostovú, Nábrežie, Tunel, Obchodnú a Radlinského ulicu bude cestujúcich voziť až po príchode zhromaždenia na Námestie SNP. Linka č. 8 odvezie ľudí počas akcie z Vazovovej na Radlinského, Račianske mýto, Račiansku a na ŽST Vinohrady. Ak už bude zhromaždenie na Námestí SNP, táto linka MHD bude premávať cez Obchodnú, Tunel, Nábrežie, Šafárikovo námestie, Jesenského, Nábrežie, Obchodnú, Radlinského a Vazovovu.

Zhromaždenie Za slušné Slovensko bude v Bratislave dnes o 17:00 na Námestí SNP. Organizátori žiadajú nezávislé vyšetrenie vraždy investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Tiež žiadajú dôveryhodnú vládu, ktorej súčasťou nebudú ľudia podozriví z korupcie a z prepojenia na organizovaný zločin. Súčasťou požiadaviek sú aj zmeny v policajnej inšpekcii. Odpolitizovanie vedenia polície sú podľa organizátorov prvé nevyhnutné kroky k tomu, aby sa nový minister vnútra Tomáš Drucker mohol uchádzať o dôveru verejnosti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona