Pre Djokoviča sa turnaj v Riu skončil, v mixe štartovať nebude

NETKY.SK • 9 August 2016, 10:48 • 2 min
Pre Djokoviča sa turnaj v Riu skončil, v mixe štartovať nebude

RIO DE JANEIRO - Pre srbského tenistu Novaka Djokoviča sa olympijský turnaj v Riu de Janeiro skončil. Líder svetového rebríčka ATP neuspel v Brazílii ani vo štvorhre.

slovakia

left justify in out

V osemfinále spoločne s krajanom Nenadom Zimonjičom podľahli tretiemu nasadenému brazílskemu páru Marcelo Melo, Bruno Soares 4:6, 4:6. V mixe "Nole" štartovať nebude.

 

Dvanásťnásobný grandslamový šampión sa ani v Riu nedočkal vytúženého olympijského zlata, verí však, že ešte bude mať možnosť zabojovať o najcennejší kov. "Na OH 2020 v Tokiu sa chcem opäť pokúsiť získať zlato. Dúfam, že ešte budem mať jednu šancu," citovala agentúra dpa slová 29-ročného Djokoviča, ktorý má vo svojej zbierke iba jedinú olympijskú medailu - bronz z OH 2008 v Pekingu.

 

V Riu i pred štyrmi rokmi v Londýne mu vo dvojhre vystavil "stopku" Argentínčan Juan Martin del Potro. V anglickej metropole ho zdolal v dueli o bronz, v Riu ho nečakane vyradil hneď v 1. kole. "Táto prehra ma bude ešte dlho mátať. Určitou útechou je však pre mňa fakt, že ma vyradil môj kamarát, ktorý si v uplynulých rokoch toho musel veľa vytrpieť. Pre rôzne zranenia vynechal množstvo významných turnajov," zdôraznil Djokovič.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona