Pre derby Spartak - Slovan bude polícia v pohotovosti

NETKY.SK • 7 Apríl 2018, 08:48 • 2 min
Pre derby Spartak - Slovan bude polícia v pohotovosti

TRNAVA - Pre konanie tradičného futbalového derby FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava bude polícia v sobotu vykonávať bezpečnostné opatrenia. Mesto na čas od 10.00 do 18.00 h vydalo zákaz predaja a konzumácie alkoholových nápojov v uliciach v okolí City Areny - Štadióna Antona Malatinského.

slovakia

left justify in out

Na zabezpečenie poriadku musí polícia v čase od 13.00 do 15.30 h a potom po ukončení zápasu približne od 17.00 do 19.00 h uzatvoriť Kollárovu ulicu, ktorá spája železničnú stanicu so štadiónom. Úplne uzavreté budú pre verejnosť podľa informácií krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej aj ulice Športová, Žarnova, Rázusova, Novosadská, Ružový háj.

 

Obyvateľom Podjavorinskej ulice bude umožnený vjazd priebežne podľa aktuálnej situácie. Bezpečnostné opatrenia a s tým súvisiace dopravné obmedzenia budú prispôsobené aktuálnej operatívnej situácii a čas uzavretia sa preto môže zmeniť. V prípade nepricestovania fanúšikov ŠK Slovan Bratislava na zápas či pricestovania ich menšieho počtu, bude ihneď po takomto zistení Kollárova znovu otvorená.

 

Polícia žiada občanov, aby s týmito obmedzeniami rátali. "Vzhľadom na kapacitné možnosti parkovacích miest v okolí štadióna žiadame návštevníkov podujatia, aby sa presúvali podľa možností bez využitia svojich vozidiel. Ostatných vodičov žiadame o trpezlivosť a vzájomnú ohľaduplnosť," uviedla Linkešová. V uliciach Trnavy bude zvýšený počet policajtov všetkých služieb, ktorí budú dohliadať na verejný poriadok, ako aj na dopravu v meste.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies