Pre Čišovského a ďalších chorých vydražili 220-tisíc korún

NETKY.SK • 1 September 2015, 12:02 • 2 min
Pre Čišovského a ďalších chorých vydražili 220-tisíc korún

PLZEŇ - V mestečku Letkov pri Plzni sa za účasti viacerých športových osobností uskutočnila charitatívna akcia na podporu bývalého slovenského futbalistu Viktorie Plzeň Mariána Čišovského a ďalších, ktorí trpia ochorením amyotrofická laterálna skleróza (ALS). Informáciu priniesol web sport.cz.

slovakia

left justify in out

Dražba vyniesla takmer štvrť milióna českých korún. Do Lotkova prišli napríklad hokejisti Dominik Hašek, Martin Straka a Jaroslav Špaček, či futbalista Pavel Horváth. Nechýbali ani hráči Viktorie Plzeň. Približne 1200 divákov sledovalo dianie na ihriskách, kde sa hral futbal, plážový volejbal, nohejbal či tenis.

 

V aukcii bolo viacero zaujímavých exponátov. "Napríklad rukavice Jardu Jágra z MS 2015. Tie sa vydražili za 38-tisíc korún. Jeden z podpísaných dresov darovali aj hráči Slovana Bratislava ako pomoc pre Čiša. Ten vydražili Straka so Špáčou (pozn. Špaček) za 100-tisíc a bolo toho oveľa viac. Nakoniec sa podarilo vyzbierať 220-tisíc korún a máme z toho veľkú radosť. Keď Marián vyslovil jediné slovo - ďakujem, cítili sme asi všetci husiu kožu," povedal pre sport.cz moderátor akcie Miroslav Hejda.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies