Pre chyby rozhodcov budú opakovať zápas tureckej ligy

NETKY.SK • 30 Január 2014, 13:00 • 2 min
Pre chyby rozhodcov budú opakovať zápas tureckej ligy

ISTANBUL - Turecká futbalová federácia s definitívnou platnosťou anulovala výsledok decembrového ligového stretnutia medzi Kasimpasou a Besiktasom Istanbul (2:1) a rozhodla, že súboj odohrajú ešte raz 11. februára. Dôvodom sú chyby rozhodcov. Funkcionári o definitíve pre opakovanie rokovali takmer dva týždne.

slovakia

left justify in out

Hlavný rozhodca Baris Simsek nepotrestal holandského obrancu Kasimpasy Ryana Donka za vhodenie druhej lopty do ihriska, čím zmaril šancu Portugalčana Huga Almeidu. Podľa funkcionárov mal arbiter domáceho hráča vylúčiť a nariadiť pokutový kop. V stretnutí napadol jeden z fanúšikov v pokutovom území stredopoliara Besiktasu Manuela Fernandesa. Diváka spacifikovali Almeida a Ramón Motta a videli červenú kartu. Besiktas pôvodne žiadal výsledok kontumovať v jeho prospech. S rozhodnutím nie je spokojná ani jedna strana, Kasimpasa žiadala ponechať výsledok v platnosti. Informácie zverejnila anglická verzia webu denníka Hurriyet a web turkish-football.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies