Pre chýbajúcu disciplínu Macedónci vyradili dvoch hráčov

NETKY.SK • 14 November 2014, 18:54 • 2 min
Pre chýbajúcu disciplínu Macedónci vyradili dvoch hráčov

SKOPJE - Trénerský štáb macedónskej futbalovej reprezentácie mal deň pred sobotňajším kvalifikačným zápasom o postup na ME 2016 proti Slovensku nečakané starosti s disciplínou svojich zverencov.

slovakia

left justify in out

Viaceré macedónske zdroje priniesli exkluzívne informácie o tom, že dvojica hráčov Adis Jahovič a Daniel Georgievski už nefiguruje v kádri reprezentačného trénera Boška Gjurovského.

 

Ako uviedli domáce médiá, dôvodom absencie oboch hráčov je ich vzájomný konflikt na piatkovom predpoludňajšom tréningu. Verbálne útoky oboch kohútov údajne takmer prerástli do fyzických atakov.

 

Boško Gjurovski sa však ukázal ako rázny chlap a na piatkovej tlačovej konferencii vyhlásil, že nebude tolerovať nedisciplinovanosť a vzájomnú neúctu v tíme. Jeden z hriešnikov Adis Jahovič mal však na celú vec iný názor: "Išlo o nedorozumenie. Mali sme tréning v príjemnej atmosfére. Georgievski ma však urazil hrubým spôsobom. Nepáči sa mi, ako to tréner vyriešil. Pokiaľ bude Gjurovski trénerom Macedónska, do národného tímu sa nevrátim. Som z tejto udalosti veľmi smutný, pretože som vždy hral za moju vlasť so srdcom," cituje spoluhráča Jána Muchu z ruskej Samary portál daily.mk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies