Pre Beníteza bolo trénovanie v Reale Madrid cťou, Zidanovi želá veľa šťastia

NETKY.SK • 6 Január 2016, 12:43 • 2 min
Pre Beníteza bolo trénovanie v Reale Madrid cťou, Zidanovi želá veľa šťastia

MADRID - Španielsky futbalový tréner Rafael Benítez vyhlásil, že preňho bolo cťou a privilégiom trénovať v Reale Madrid.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, 55-ročný kouč v pondelok predčasne skončil na lavičke "bieleho baletu", nahradil ho Francúz Zinedine Zidane.

 

"Chcem, aby všetci v klube od vedenia, manažérov, zamestnancov až po fanúšikov vedeli, že pre mňa bolo cťou a privilégiom pôsobiť vo funkcii hlavného trénera Realu Madrid. V tomto klube som sa rozvíjal ako hráč a tréner od najnižších kategórií až do prvého mužstva. Ako Madridčan by som sa chcel poďakovať všetkým, ktorí ma podporovali a uľahčovali mi moju prácu. Rád by som poprial veľa šťastia môjmu nástupcovi Zinedinovi Zidanovi, celému realizačnému tímu, hráčom a všetkým pracovníkom v klube," uviedol Benítez vo svojom oficiálnom vyhlásení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona