Pre Bayern je momentálne prioritou liga, nie Guardiolova zmluva

NETKY.SK • 26 Január 2015, 17:19 • 2 min
Pre Bayern je momentálne prioritou liga, nie Guardiolova zmluva

MNÍCHOV - Vedenie nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov sa neponáhľa s rokovaniami o novom kontrakte pre trénera Pepa Guardilou. Vyhlásil to predseda bundesligového šampióna Karl-Heinz Rummenigge s tým, že sa momentálne zamerajú na zvyšok ligovej sezóny.

slovakia

left justify in out

"O všetkom budeme hovoriť v správnom čase, ale teraz sa celá naša pozornosť upiera na zvyšok sezóny," citovala agentúra DPA Rummeniggeho.
     

Guardiolovi vyprší súčasný kontrakt v júni 2016 a pre nemecké médiá sa už skôr vyjadril, že je pripravený rokovať o novej zmluve. "Máme skvelý vzťah. On vie, čo si o ňom v Bayerne myslíme a takisto je známa moja úcta k nemu," pokračoval Rummenigge a dodal, že o pokračovaní spolupráce by mohli hovoriť už v druhej polovici roka. "Ak on a jeho rodina sú tu šťastní, určite zostane. Ak nie, budeme sa s tým musieť pokojne vyrovnať."
     

Jarná časť bundesligovej sezóny odštartuje v piatok. Vedúci tím Bayern si na úvod zmeria sily s Wolfsburgom, ktorý z druhého miesta stráca 11 bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies