Pre Barcelonu začína Nový rok radostnou správou: Vilanova by sa mohol sa vrátiť do práce už tento týždeň

NETKY.SK • 2 Január 2013, 13:16 • 2 min
Pre Barcelonu začína Nový rok radostnou správou: Vilanova by sa mohol sa vrátiť do práce už tento týždeň

Pre Barcelonu začína Nový rok radostnou správou Vilanova by sa mohol sa vrátiť do práce už tento týždeň - Futbal BARCELONA – Nový rok začína pre Barcelonu tým najlepším možným spôsobom, keď by sa tréner Tito Vilanova mohol k tímovému tréningu vrátiť už te

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA – Nový rok začína pre Barcelonu tým najlepším možným spôsobom, keď by sa tréner Tito Vilanova mohol k tímovému tréningu vrátiť už tento týždeň.

Tréner Barcelony podstúpil 20.decembra operáciu, keď sa mu obnovila rakovina slinných žliaz a dočasne kvôli tomu odstúpil zo svojej funkcie. Prezident klubu Sandro Rosell vyhlásil, že očakáva pracovný návrat trénera k tímu v polovici januára. Zdá sa však, že by to mohlo byť už skôr, keď Titov syn, Adria, na Twitteri zverejnil fotku ako so svojím otcom na Silvestra hrali hru podobnú tenisu.

Španielska liga má v súčasnej dobe zimnú prestávku a Barcelona zakončila jesennú časť vo vynikajúcej forme, keď v 17 ligových zápasoch stratila len dva body za domácu remízu s Realom Madrid. Zimná prestávka v Španielsku však netrvá dlho, keď už tento víkend opäť hráči vybehnú na trávniky a Barcelona sa bude usilovať minimálne o udržanie deväť bodového náskoku na špici tabuľky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona