Pre Banskobystrický maratón budú dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 6 September 2013, 10:14 • 2 min
Pre Banskobystrický maratón budú dopravné obmedzenia

BANSKÁ BYSTRICA - Počas športového podujatia Marathon Banská Bystrica, ktoré sa uskutoční v nedeľu 8. augusta od 9.00 do 15.00 h, dôjde v meste pod Urpínom k zmenám v doprave. TASR informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková.

slovakia

left justify in out

V tejto súvislosti polícia žiada všetkých vodičov, ktorí budú prechádzať Banskou Bystricou alebo sa zúčastnia športového podujatia, aby boli disciplinovaní a ohľaduplní, dbali na zvýšenú pozornosť a opatrnosť v cestnej premávke, nakoľko počas pretekov budú viaceré dopravné obmedzenia, ktoré sťažia prejazd cez mesto. V mieste konania športového podujatia bude čiastočne vylúčená cestná premávka. Trasa podujatia je situovaná v širšom centre mesta Banská Bystrica, preto polícia žiada vodičov o maximálne využitie rýchlostnej cesty R1 a severného obchvatu mesta.

V prípade cesty vedúcej do centra mesta je možné využiť výjazdy z R1 (smer Podlavice, z obchvatu smer Rudlová a Sásová a Banská Bystrica východ). "Rýchlostná cesta R1 v meste Banská Bystrica nie je spoplatnená a preto nie je potrebná diaľničná známka a v prípade nákladnej dopravy sa neplatí mýto," dodala hovorkyňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies