Pražské metro pripravuje vozeň lásky pre nezadaných

NETKY.SK • 17 Máj 2013, 19:46 • 2 min
Pražské metro pripravuje vozeň lásky pre nezadaných

PRAHA - Pražský dopravný podnik prišiel s nápadom pomôcť nezadaným ľuďom a vyčleniť posledný vagón metra pre ľudí hľadajúcich partnera. Potvrdil to v piatok Filip Drápal, hovorca spoločnosti, ktorá projekt v spolupráci s pražským DP pripravuje.

slovakia

left justify in out

Drápal si myslí, že ľudia dnes majú obmedzené možnosti zoznámenia sa a preto by takzvaný vagón lásky mohol byť populárny. Podnik si však plánuje urobiť prieskum najmä medzi mladými ľuďmi, či sa im tento nápad pozdáva a mali by oň záujem. Ak áno, koncom roka by sa mohol stať realitou.

Otázkou ešte ostáva, kedy by takýto špeciálne označený vozeň premával. Údajne sa uvažuje, že by sa tak dialo každú stredu. Drápal potvrdil, že do vagónu by mohli nastupovať aj zadaní ľudia, ktorých podľa jeho slov nikto odtiaľ nebude vyhadzovať. Portál českého denníka MF Dnes hovorí o najväčšej zoznamke na svete, keďže pražské metro, ktoré si budúci rok pripomenie 40. výročie spustenia, denne prepraví takmer 1,5 milióna ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies