Pravý dôvod odchodu Guardiolu z Barcelony: Chcel sa zbaviť Fabregasa, Villu, Piquého a Alvesa

NETKY.SK • 29 Október 2012, 14:41 • 2 min
Pravý dôvod odchodu Guardiolu z Barcelony: Chcel sa zbaviť Fabregasa, Villu, Piquého a Alvesa

Pravý dôvod odchodu Guardiolu z Barcelony Chcel sa zbaviť Fabregasa, Villu, Piquého a Alvesa - Futbal BARCELONA - Bývalý tréner Barcelony, Pep Guardiola, by bol ešte stále na lavičke katalánskeho veľkoklubu, ak by mu vedenie dovolilo zbaviť sa štyroch hvi

slovakia

left justify in out

imgBARCELONA - Bývalý tréner Barcelony, Pep Guardiola, by bol ešte stále na lavičke katalánskeho veľkoklubu, ak by mu vedenie dovolilo zbaviť sa štyroch hviezdnych hráčov.
Agent FIFA Francois Gallardo vyhlásil, že Guardiola na Nou Campe už nechcel Fabregasa, Davida Villu, Piquého a Daniho Alvesa.

41-ročný tréner mal údajne ten názor, že táto štvorica už nezapadá do tímu z rôznych dôvodov, ale vedenie klubu sa bálo reakcie fanúšikov v prípade, že by ich klub predal. Prezident klubu, Sandro Rosell, odmietol podmienky na obnovenie Guardiolovej zmluvy, medzi ktorými bol aj predaj týchto hráčov.
Gallardo vyhlásil: "Guardiola oznámil svoje podmienky na predĺženie zmluvy Rosellovi. Okrem iného tam bola podmienka predaja týchto hráčov - Alves, Piqué, Cesc a David Villa. Pep veril, že Alves a Piqué sa už viac zaoberajú osobným životom ako klubom a dôvody na predaj Villu boli športového a kondičného charakteru. Obzvlášť sklamaný bol z Fabregasa ako človeka, ktorému odmietol potriasť rukou, keď podpísal zmluvu v klube. Podľa neho je Cesc samoľúbi človek, ktorý sa stará iba sám o seba. Títo hráči boli označení za nedotknuteľných a fanúšikovia by neakceptovali ich predaj."

Guardiola v máji ukončil svoje pôsobenie v klube, keď vyhlásil, že je vyčerpaný a potrebuje dobiť svoje batérie. Napriek tomu, že sa mu po odchode z Barcelony ponuky z prestížnych klubov len tak sypú, stále zostáva bez práce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies