Pravda o Karlovi Gottovi: Za operáciou nebolo srdce!

NETKY.SK • 30 Október 2015, 09:46 • 2 min
Pravda o Karlovi Gottovi: Za operáciou nebolo srdce!

PRAHA - Obľúbeného speváka Karla Gotta v utorok hospitalizovali na kardiológii pražského Inštitútu klinickej a experimentálnej medicíny (IKEM), avšak po viacerých vyšetreniach sa ukázalo, že dôvodom jeho zdravotných ťažkostí nebolo umelcovo srdce, ale brucho.

slovakia

left justify in out

V tlačovom vyhlásení to dnes uviedla spevákova hovorkyňa Aneta Stolzová a prostredníctvom sociálnych sietí sa v podobnom duchu vyjadrila aj manželka "Božského Káju" Ivana Gottová. Operáciu bolo po vylúčení srdcových príčin nutné previesť kvôli náhlej brušnej príhode, konštatuje sa vo vyhlásení hovorkyne, ktoré potvrdzuje stabilizovaný stav prominentného pacienta.

 

img

 

"Pán Gott žiada o rešpektovanie súkromia. Svojich priaznivcov a kolegov Karel Gott veľmi pozdravuje a ďakuje za všetky povzbudzujúce želania skorého uzdravenia", uviedla hovorkyňa. Manželka Ivana informovala, že sa Karlovi Gottovi darí dobre, zotavuje sa a rehabilituje.

 

Milí příznivci, chtěla bych vás informovat o tom, že manželovi se po operaci daří dobře, zotavuje se a rehabilituje. Př...

Posted by Karel Gott on 29. október 2015

 

Napriek tomu, že sa sám nechcel konkrétnejšie vyjadrovať k svojim zdravotným problémom, Ivana Gottová z jeho poverenia korigovala doterajšie mediálne informácie s tým, že nikdy nemal problémy so srdcovou chlopňou, preto sa o kardiochirurgickom zákroku neuvažovalo. Liečil sa na srdcovú arytmiu a pravidelne užíva lieky. Ivana Gottová súčasne informovala, že ho vzhľadom na dlhšie pretrvávajúcu nevoľnosť odviezla ešte v nedeľu do nemocnice, kde ho prijali na kliniku kardiológie IKEM a po vylúčení problémov so srdcom vykonali operáciu kvôli (nešpecifikovanej) náhlej brušnej príhode. Aj umelcova manželka požiadala o rešpektovanie súkromia a vyjadrila v manželovom mene vďaku za obrovské množstvo povzbudzujúcich želaní.

 

img

 

Informovalo o tom internetové vydanie denníka Blesk, ktoré ešte poznamenalo, že náhla brušná príhoda môže byť vážnym ochorením, ktoré sa prihlási náhle a má veľmi rýchly priebeh. Bez včasnej lekárskej pomoci môže ohroziť život pacienta.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies