Pravá bieloruská poľovačka

NETKY.SK • 29 Marec 2019, 17:00 • 2 min
Pravá bieloruská poľovačka

Ste vášnivý poľovník a milujete dobrodružstvo? Bielorusko sa v oblasti poľovníctva ukazuje ako zaujímavá krajina s jedinečným prírodným biotopom, atraktívnym pre skutočných obdivovateľov exotických dobrodružstiev.

slovakia

left justify in out

Agentúra BY-SK TRAVEL ponúka pre všetkých milovníkov poľovania exkluzívne zájazdy do Bieloruska v sprievode skúseného tlmočníka a profesionálnej poľovnej stráže. Či už skupiny alebo jednotlivci môžu zažiť neopakovateľný a nezabudnuteľný dobrodružný zážitok v krajine, ktorá len nedávno odhalila svoje skryté tajomstvá a krásu milovníkom skutočného lovu.


img

 

V bieloruskej prírode žije nespočetné množstvo druhov zvierat. Bohaté lesy, močiare a polia sú domovom pre rôznu zver. Zaujímavosťou je, že tu neexistujú žiadne farmy špecializované napr. na chov jarabíc, prepelíc alebo zajacov. Divoký život Bieloruska je totiž natoľko bohatý na rôzne druhy zvierat žijúcich v ich prirodzenom prostredí, že to vôbec nie je potrebné. Rozhodne tu nenájdete ani miesta, kde by boli zvieratá umelo chované a dokrmované pred loveckou sezónou.

 

img

 

Počas zájazdu môžete zažiť aj kombinovaný lov diviakov a vlkov, alebo exkluzívny lov bizónov. Práve v Bielorusku môžete nájsť napr. diviaky lesné s prekvapivo veľkými klami, ktoré mnohokrát dosahujú dĺžku až 240 – 270 mm.

 

img

 

Zájazdy sú v rôznych termínoch podľa loveckej sezóny. Agentúra BY-SK TRAVEL pre Vás zabezpečí papierovanie, bieloruskú poľovnícku licenciu, transport, ubytovanie, lov v sprievode skúseného lovca, zbraň a tiež prípravu Vašej trofeje. Užite si čaro bieloruskej prírody a zarezervujte si zájazd už dnes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona