Prasknuté potrubie skomplikovalo dopravu na bratislavskom nábreží

NETKY.SK • 31 Júl 2012, 07:08 • 2 min
 Prasknuté potrubie skomplikovalo dopravu na bratislavskom nábreží

Prasknuté potrubie skomplikovalo dopravu na bratislavskom nábreží - Doprava Prasknuté potrubie dnes ráno skomplikovalo dopravu na bratislavskom nábreží. Z dôvodu havarijného stavu sa na Nábreží Generála Svobodu v smere do centra mesta nachádza na vozovke

slovakia

left justify in out

img

Prasknuté potrubie dnes ráno skomplikovalo dopravu na bratislavskom nábreží. "Z dôvodu havarijného stavu sa na Nábreží Generála Svobodu v smere do centra mesta nachádza na vozovke voda," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.
      Policajti preto na mieste odkláňali premávku do jedného jazdného pruhu. Približne o 08.30 hod polícia uzatvorila oba jazdné pruhy v smere mesto a premávku presmerovali do protismeru. Obmedzenie je vyznačené dopravným značením.
      Polícia odporúča zvoliť v prípade možnosti inú cestu ako cez nábrežie. "Žiadame vodičov, aby v tomto úseku zvýšili opatrnosť, riadili sa pokynmi polície a pokiaľ je to možné, aby sa tomuto úseku vyhli," uzavrela Hrášková.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies