Prasaťu zakázali vstup do londýnskeho baru, kradlo pivo

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 13:44 • 2 min
Prasaťu zakázali vstup do londýnskeho baru, kradlo pivo

LONDÝN - Prasaťu menom Frances Bacon zakázali jeho majitelia vstup do vlastného pohostinstva po tom, čo si uvedomili, že nevšedný domáci miláčik kradne poháre so zvyškami piva a potom naráža do zákazníkov.

slovakia

left justify in out

Štvorročné zviera s hmotnosťou 38 kilogramov chovajú krčmári Vicky a Ian Taylor-Rossovci na záhrade baru v Londýne. Prasnica bola zároveň obľúbenou súčasťou pohostinstva. Zákazníci sa nebránili, keď im zviera odpilo z pohára piva či cideru. Majitelia si však jeho záľubu v alkohole všimli, a tak svojim zákazníkom prikázali, aby prasa viac neponúkali. „Je roztomilá, určite naša najobľúbenejšia pravidelná zákazníčka. No museli sme ju odstaviť od pitia piva,“ uviedol 43-ročný Ian Taylor-Ross. „Vedela ukradnúť jednu alebo dve pinty a potom začala narážať do ľudí. Teraz na ňu dávame viac pozor a už sa to viac nestane,“ dodal.

 

Majitelia museli taktiež presunúť pochutiny na vyššiu poličku. „Museli sme na bar umiestniť zámky, aby sme jej zabránili vstupovať dnu a kradnúť lupienky a škvarky. Má úžasný čuch,“ priblížila krčmárka Vicky Taylor-Ross.

 

„Netuší, že v tých škvarkoch sú jej príbuzní,“ doplnila, pričom tiež prezradila, že domáci miláčik sa pred pár týždňami vlámal do baru a zjedol balík arašidov. „Nejedla potom dva dni a bola neskutočne smädná,“ povedala.

 

„Naši zákazníci ju majú zväčša radi, no keďže sme v Londýne, niektorým to môže byť čudné. Je vlastne ako pes, len šikovnejšia,“ uzavrela krčmárka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies