Prandelli poprel,že by mal po MS odísť od talianskej reprezentácie

NETKY.SK • 6 September 2013, 09:16 • 2 min
Prandelli poprel,že by mal po MS odísť od talianskej reprezentácie

RÍM - Tréner Cesare Prandelli poprel, že by mal po budúcoročných majstrovstvách sveta v Brazílii odísť od talianskej futbalovej reprezentácie. Päťdesiatjedenročný kouč sa ešte nerozhodol, či bude pokračovať pri kormidle.

slovakia

left justify in out

Médiá na Apeninskom polostrove strávili uplynulé dva dni špekuláciami o Prandelliho budúcnosti a menách jeho možných nástupcov. "Koncentrujem sa momentálne iba na najbližšie kvalifikačné zápasy. Zatiaľ nie som rozhodnutý, či budem pokračovať vo funkcii aj po šampionáte," citovala Prandeliho agentúra Reuters.

Prandelli prevzal "squadru azzurru" po neúspechu na MS 2010 a na EURO 2012 ju priviedol k striebru. Zatiaľ nezdolaní Taliani v súčasnosti vedú B-skupinu európskej kvalifikácie MS 2014 so ziskom 14 bodov, prípadnýmí víťazstvami nad Bulharskom a Českom by si v predstihu zaistili postup na svetový šampionát.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies