Prandelli dá Balotellimu dôveru aj proti Dánsku a Arménsku

NETKY.SK • 3 Október 2013, 10:00 • 2 min
Prandelli dá Balotellimu dôveru aj proti Dánsku a Arménsku

RÍM - Taliansky futbalový útočník Mario Balotelli má stále dôveru reprezentačného trénera Cesare Prandelliho, ktorý ho nevynechá z nominácie na záverečné kvalifikačné zápasy MS 2014 proti Dánsku a Arménsku. Informovala o tom agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

Kontroverzný hráč AC Miláno si momentálne musí v Serii A odsedieť trojzápasový dištanc, keďže mu praskli nervy v ligovom zápase proti SSC Neapol, ktorý Milánčania prehrali 1:2. Po záverečnom hvizde hlavný rozhodca Balotellimu udelil druhú žltú kartu a následne podľa pravidiel aj červenú za protesty. Balotelli by dostal obyčajne jednozápasový dištanc, ten však za priamu inzultáciu arbitra a zastrašujúce vyjadrovanie po vylúčení dostal ešte dva zápasy navyše. K dispozícii bude jeho klubu až po súboji s Juventusom Turín (6. októbra).

Podľa Prandelliho interného etického kódexu platiaceho vo výbere "squadry azzurra" by mal mať Balotelli aj stop v reprezentácii, ale tréner má momentálne na to iný názor. "Trest bude mať už v čase reprezentačných zápasov odsedený a účet zaplatený. Nepovolať ho by bol ďalší trest k tomu, čo už má. Či som na Maria nahnevaný? Áno, ako každý, komu na ňom záleží," povedal Prandelli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona