Prandelli: Balotelliho brušné svalstvo už na ihrisku nechcem vidieť

NETKY.SK • 17 Jún 2013, 16:29 • 2 min
Prandelli: Balotelliho brušné svalstvo už na ihrisku nechcem vidieť

RIO DE JANEIRO - Kontroverzný futbalový útočník Mario Balotelli opäť upútal pozornosť médií a zároveň rozhneval trénera národného tímu Talianska Cesareho Prandelliho. Dôvodom bola oslava víťazného gólu v zápase A-skupiny Pohára konfederácií FIFA v brazílskom Rio de Janeiro proti Mexiku (2:1).

slovakia

left justify in out

Celým menom Mario Barwuah Balotelli pôsobiaci na klubovej úrovni v AC Miláno si po strelení gólu v 78. minúte stretnutia vyzliekol dres a odhalil prítomným a televíznym kamerám svoj trup. Za toto správanie ho rozhodca podľa pravidiel FIFA napomenul žltou kartou. V prípade druhého kartového trestu by musel Balotelli vynechať jedno stretnutie turnaja vybraných reprezentačných výberov. "Upozorňoval som ho na to," jedoval sa po zápase kouč Prandelli. "Povedali sme mu: Každý už videl tvoje svalstvo, nemusíš si viac vyzliekať dres," cituje Prandelliho komunikáciu s útočníkom kicker.de. "Hlúpe žlté karty si na podobnom turnaji nemôže dovoliť," dodal kouč Talianska. Balotelli sa po kritike obraňoval: "Nabudúce si nechám tričko na sebe, prisahám." Balotelli sa negatívne predviedol aj v nedávnom kvalifikačnom meraní síl v Česku (0:0), keď po červenej karte putoval predčasne z trávnika. Pred dvoma rokmi pobavil Balotelli fanúšikov videom, ktoré zaznamenalo jeho viacero neúspešných pokusov obliecť si rozlišovací dres.

"Squadra azzurra" sa najbližšie predstaví na Pohári konfederácií v stredu 19. júna o 24.00 h SEČ v Recife proti Japonsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies