Pracovný veľtrh Profesia days v Košiciach chce osloviť aj študentov a žiakov

NETKY.SK • 27 September 2017, 06:00 • 2 min
Pracovný veľtrh Profesia days v Košiciach chce osloviť aj študentov a žiakov

KOŠICE – Pracovný veľtrh Profesia days otvorí svoje brány vo štvrtok (28.9.) v Košiciach. S ponukou stoviek voľných pracovných miest a stáží naň príde 70 zamestnávateľov. Podujatie okrem práce ponúkne podľa organizátorov aj zaujímavých spíkrov, jazykové, znalostné či osobnostné testovanie. Program je pripravený pre ľudí hľadajúcich si prácu, vysokoškolákov, stredoškolákov, ale aj pre zamestnaných a žiakov základných škôl.

slovakia

left justify in out

Veľtrh v Spoločenskom pavilóne bude mať na východnom Slovensku svoju premiéru. Otvorený bude od 9.00 do 20.00 h s voľným vstupom. Podmienkou je bezplatná registrácia na mieste alebo aj vopred. TASR o tom informovala Nikola Richterová zo spoločnosti Profesia.

 

Organizátor ponúkne záujemcom možnosť vytlačiť si svoj životopis priamo na mieste, s ktorým následne môžu ísť za zamestnávateľmi. K dispozícii bude aj bezplatné odfotografovanie sa na životopis.

 

Podujatie chce osloviť aj žiakov základných škôl. Občianske združenie EDUPLEX vytvorilo pre školákov posledných ročníkov inovatívny vzdelávací program s názvom Čím chceš byť. Žiakom pomôže rozhodnúť sa, na akú školu ísť ďalej.

 

Záujemcovia budú mať možnosť otestovať sa, ako sú na tom so svojimi znalosťami v angličtine a nemčine. Vyplnením testu môžu získať certifikát o dosiahnutej jazykovej úrovni podľa Spoločného európskeho referenčného rámca pre jazykové znalosti (SERR). Veľtrh sa bude vo väčšom venovať tiež IT sektoru. Pripravené budú workshopy, testy IT zručností a používania programov, ako aj súťaž v kódovaní.

 

Cesta vlakom na podujatie bude vďaka spolupráci so Železničnou spoločnosťou Slovensko (ZSSK) s polovičnou zľavou. Návštevník zaplatí za cestu vlakom len obyčajné cestovné do Košíc, domov sa môže odviezť bezplatne. Ponuka platí od 27. do 29. septembra, podmienkou je, aby cestovný lístok označil organizátor podujatia pečiatkou potvrdzujúcou účasť.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies