Pracovníci VW Slovakia nastúpia v piatok na celozávodnú dovolenku

NETKY.SK • 21 December 2010, 08:40 • 2 min
Pracovníci VW Slovakia nastúpia v piatok na celozávodnú dovolenku

Pracovníci VW Slovakia nastúpia v piatok na celozávodnú dovolenku - Priemysel Zamestnanci spoločnosti Volkswagen Slovakia (VW SK) nastúpia v piatok 24. decembra na zimnú celozávodnú dovolenku.

slovakia

left justify in out

img

Zamestnanci spoločnosti Volkswagen Slovakia (VW SK) nastúpia v piatok 24. decembra na zimnú celozávodnú dovolenku. Pokoj vo výrobe využije VW SK na pravidelnú kontrolu a údržbu zariadení. Produkcia automobilov sa znovu spustí v nepretržitej prevádzke v pondelok 10. januára 2011.
      Prípravné práce súvisiace s výrobou vozidiel radu New Small Family (NSF) však budú intenzívne prebiehať aj počas celozávodnej dovolenky. Podieľať sa na nich bude približne stovka zamestnancov z VW SK a ďalšie desiatky z dodávateľských firiem. Realizovať budú inštalácie technologických zariadení.
      Prvé vozidlá nového modelového radu NSF opustia výrobný závod v priebehu roku 2011. Modely značiek Volkswagen, SEAT a Škoda budú k dispozícii v trojdverovom a päťdverovom prevedení. Bratislavský závod VW SK sa zároveň so začiatkom ich výroby stane s piatimi vyrábanými značkami vozidiel pod jednou strechou svetovou raritou.
      TASR informoval Vladimír Machalík, hovorca a.s. Volkswagen Slovakia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies