Pracovníci špičkovej stredoeurópskej banky Raiffeisen používajú špičkový nábytok Neudoerfler

NETKY.SK • 19 Január 2018, 09:55 • 2 min
Pracovníci špičkovej stredoeurópskej banky Raiffeisen používajú špičkový nábytok Neudoerfler

VIEDEŇ – Pohodlné a zdravé sedenie počas práce je veľmi dôležité. Stolička ergonomicky prispôsobená vášmu telu a navyše dobre zvolená zostava celého pracoviska ako miesta, kde striedavo sedíte, stojíte aj chodíte, nielen znižuje riziko bolesti chrbta, ale – ako ukázal výskum – zvyšuje tiež produktivitu. Rakúsky výrobca kancelárskeho nábytku NEUDOERFLER preto dlhodobo dbá na dôležité ergonomické princípy a zásady.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Dobrým príkladom je riešenie vnútorného vybavenia kancelárií v centrále banky Raiffeisen Bank International AG (RBI) vo Viedni. Kompletne ho dodal NEUDOERFLER, pričom využil v prospech zákazníka svoje najlepšie know-how vrátane konzultačných služieb vlastnej fyzioterapeutky.

 

Dodajme, že Raiffeisen Bank International AG je popredná komerčná a investičná banka so sídlom v Rakúsku, kde je lídrom trhu, ktorá však považuje za svoj domáci trh celú strednú a východnú Európu vrátane Slovenska. Dovedna 15 trhov v tomto regióne pokrývajú dcérske banky RBI a skupina zahŕňa aj ďalšie spoločnosti poskytujúce finančné služby, ako napríklad lízing, správu aktív a finančné poradenstvo.

 

Celkovo približne 51 700 zamestnancov RBI tak obsluhuje skoro 15 miliónov zákazníkov prostredníctvom takmer 2 700 pobočiek, z ktorých väčšina je práve v strednej a východnej Európe.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies