Pracovné prostredie snov, ktoré si skutočne zamilujete

NETKY.SK • 28 November 2018, 17:00 • 2 min
Pracovné prostredie snov, ktoré si skutočne zamilujete

Podľa posledného prieskumu považujú zamestnanci za hnací motor pri svojej práci návrh interiéru. Najväčšej podpory sa teší aj myšlienka vo vymýšľaní nových vecí s koncentráciou technológií. Zamestnanci môžu brainstormovať a robiť rôzne aktivity na jednom, spoločnom kreatívnom mieste. A jedno z nich sme našli aj my a niečo vám o ňom povieme.

slovakia

left justify in out

Cowering v Bratislave

Cieľom dobrého coworkingu je vytvoriť miesto a prostredie, kde sa nebudete cítiť ako v klasickej kancelárii. Zároveň však prídete na tie najlepšie nápady a kreatívne myšlienky. Na jednom z podobných miest sa ľudia stretávajú aj v SPACE UP, coworkingovom centre. Pod jednou strechou riešia a nasávajú nové myšlienky a nápady.

 

Interiérový design je navrhnutý podľa najnovších trendov, no jeho hlavnou úlohou je vytvoriť príjemné a pozitívne prostredie a chuť neodísť domov čo najrýchlejšie s pocitom klaustrofóbie. Pracovať môžete aj na terase, na čerstvom vzduchu.

 

Keď vás omrzí stereotyp

Coworking Bratislava ponúka a postavilo pre kreatívcov dve veľké terasy s rozlohou až 140 m2, aby ste sa netlačili a naplno rozvíjali svoju fantáziu. A ak budete smädní alebo mať si chuť dať niečo dobré pod zub, počas celého dňa môžete využívať bar s obsluhou. V ponuke je káva, jedlo, alko, nealko.

 

Možno sa vám to zdá, ale toto nie je dovolenka, ale coworkingová práca. Skvelé miesto pre mladých, freelancerov, kreatívcov, ale aj tých, čo už omrzelo toľko stereotypu.

 

Ešte sme neskončili, výhody coworkingu vedú ďalej. V momente, ako ucítite, že ste bez energie a inšpirácie pracovať ďalej, vychutnajte si dobrú hudbu v chill zóne a jednoducho relaxujte. To je základ dobrej práce.

 

Ak si potrebujete zorganizovať obchodné stretnutie, k dispozícii sú moderné zasadačky v cene a bez limitu hodín. Za zvýhodnenú cenu platí to isté pre externé eventy pre viac ako 200 ľudí. No a ak si potrpíte na kvalitné súkromie, rezervovať si môžete aj kanceláriu. V súčasnom, unáhlenom svete na možnosti kreatívy a technológií ako ušité, nemyslíte?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies