Práce na oprave cesty pri Kremnických Baniach pre počasie pozastavili

NETKY.SK • 24 Január 2017, 11:52 • 2 min
Práce na oprave cesty pri Kremnických Baniach pre počasie pozastavili

KREMNICA - Práce na oprave poškodenej cesty I/65 pri Kremnických Baniach sú v týchto dňoch pozastavené. Dôvodom sú nepriaznivé klimatické podmienky.

slovakia

left justify in out

"Obnovenie prác sa predpokladá hneď ako nastanú priaznivejšie klimatické podmienky. Lehotu výstavby to ale neovplyvní," uviedla v tejto súvislosti Zuzana Hromcová, hovorkyňa Slovenskej správy ciest. Práce na oprave horského priechodu sú podľa jej slov pozastavené od 22. decembra 2016.

 

S opravou úseku, ktorý podmyl koncom júla minulého roka prívalový dážď, sa začalo ešte na jeseň.

 

Predpokladaná lehota výstavby je 380 dní, rekonštrukciu cesty realizujú za úplnej uzávierky s možnosťou vstupu dopravnej obsluhy zo strany Kremnických Baní.

 

Štátna tajomníčka ministerstva vnútra Denisa Saková počas nedávnej návštevy Žiaru nad Hronom uviedla, že na úseku by mala byť premávka obnovená už v októbri tohto roka. "S radosťou vieme povedať, že v októbri tohto roka by mali byť ukončené všetky sanačné práce na tejto štátnej komunikácii, to znamená, že by mala byť obnovená premávka," podotkla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies