Práca snov pre milovníkov zvierat: V Grécku hľadajú niekoho, kto sa postará o 55 mačiek!

NETKY.SK • 23 August 2018, 06:00 • 2 min
Práca snov pre milovníkov zvierat: V Grécku hľadajú niekoho, kto sa postará o 55 mačiek!

SYROS - Máte radi mačky a radi by ste bývali na odľahlom ostrove v raji? Tak toto zamestnanie je pre vás ako stvorené!

slovakia

left justify in out

Dobročinná organizácia God 's Little People Cat Rescue vyhlásila výberové konanie na zamestnanca, ktorý bude žiť na gréckom ostrove Syros a starať sa o 55 mačiek.

 

Blankytné more, piesočnaté pláže a podmanivá grécka príroda! To všetko môžete mať, ak sa prihlásite do výberového konania, ktoré vyhlásila dobročinná organizácia God 's Little People Cat Rescue. Tá hľadá človeka, ktorý sa bude na gréckom ostrove Syros v Egejskom mori starať o päťdesiatpäť mačiek!

 

Aké sú požiadavky? Musíte milovať mačky. Práca je platená a začína v novembri. Naviac máte platené ubytovanie, vodu i elektriku. Má to však háčik, odcestovať do gréckeho raja musíte minimálne na šesť mesiacov. "Bude sa vám bez pochyby najlepšie dariť, ak ste typ človeka, ktorý oceňuje prírodu a má rád kľud," píše sa v inzeráte na Facebooku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies