Práca má veľa podôb, vždy by mala byť náležite ocenená, uviedla prezidentka

NETKY.SK • 1 Máj 2022, 15:13 • 2 min
Práca má veľa podôb, vždy by mala byť náležite ocenená, uviedla prezidentka

BRATISLAVA – Práca má veľa podôb, je tvorivá, kvalifikovaná, múdra, usilovná, obetavá, pomáhajúca a vždy by mala byť náležite ocenená.

slovakia

left justify in out

„Nech je teda Sviatok práce dňom, kedy si hodnotu práce našej vlastnej, ale najmä práce tých druhých, uvedomíme viac, ako ktorýkoľvek iný, pracovný deň,“ uviedla v nedeľu prezidentka SR Zuzana Čaputová na sociálnej sieti.

 

img

 

Rozmanitosť podôb práce si prezidentka podľa svojich slov obzvlášť intenzívne uvedomila v uplynulých dňoch, ktoré strávila na východnom Slovensku. „Navštívila som nielen najväčšieho zamestnávateľa v regióne US Steel, ktorý dáva prácu tisíckam ľudí, ale aj viaceré menšie podniky, ktoré sú inovatívnymi lídrami vo svojej oblasti,“ načrtla.

 

 

Ako doplnila, práca však nie je len priemyselná výroba, inovácie, vynálezy, ale aj zdravotníci Centra pomoci pre onkologických pacientov v Košiciach, učiteľky v duálnom vzdelávaní v Prešove, vojaci, ktorí chránia bezpečnosť, sudcovia Ústavného súdu SR, ktorí strážia ústavnosť, umelci, ktorí sprostredkujú silné emócie a pretlmočia silné príbehy našej histórie, či aktivisti mimovládnych organizácií, ktoré obhajujú ľudské práva pre všetkých bez výnimky.

 

Možno vás zaujme: Vláda musí konečne začať riešiť problémy Slovenska, skonštatoval Pellegrini



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies