Pri nehode v Bánovciach nad Bebravou sa zranilo päť osôb

NETKY.SK • 18 Február 2015, 14:32 • 2 min
Pri nehode v Bánovciach nad Bebravou sa zranilo päť osôb

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Päť ľahko zranených osôb si vyžiadala dopravná nehoda kamióna a dvoch osobných motorových vozidiel, ku ktorej došlo dnes skoro ráno na kruhovom objazde v Bánovciach nad Bebravou. Hasičom nehodu na ceste I/50 nahlásili krátko po 5.30 h. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

slovakia

left justify in out

"Na mieste zasahovalo päť hasičov z Bánoviec nad Bebravou. Pri udalosti bolo celkom sedem osôb, piatim z nich hasiči poskytovali prvú pomoc do príchodu záchrannej zdravotnej služby (ZZS)," uviedol Petrík. Dodal, že bola poškodená aj plynová prípojka, ktorú hasiči utesnili do príchodu plynárov, tiež lokalizovali požiar jedného z osobných motorových vozidiel, ktoré začalo horieť v dôsledku nehody. "Na jednom z osobných vozidiel vykonali protipožiarne opatrenia a po odvoze zranených ZZS prostredníctvom sorbčnej látky zachytili z áut unikajúce prevádzkové kvapaliny," spresnil. 
      

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, 26-ročná vodička Smartu z Bánoviec nad Bebravou jazdila smerom na Svinnú, keď prešla do protismeru, kde sa zrazila s nákladným vozidlom Mercedes, ktoré riadil 21-ročný vodič z Hornej Súče (okres Trenčín). "Ten po zrážke prešiel do protismeru a zrazil sa s oproti idúcou Felíciou, ktorú riadila 37-ročná žena z okresu Bánovce nad Bebravou. Po náraze kamión zišiel mimo vozovku, poškodil plynovú prípojku a oplotenie rodinného domu. Po nehode začala Felícia horieť," objasnila.
      

Doplnila, že vodičku Smartu, jej spolujazdkyňu i vodičku Felície previezli do fakultnej nemocnice v Trenčíne, ďalšie dve spolujazdkyne zase previezli do nemocnice v Partizánskom. "Škoda bola vyčíslená na asi 10.100 eur. Alkohol u zúčastnených vodičov policajti nezistili," dodala.
     

 Cesta, na ktorej došlo k nehode, bola počas zásahu uzatvorená v oboch smeroch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona