Pozzovivo po ťažkom páde už uvažuje o budúcnosti

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 14:34 • 2 min
Pozzovivo po ťažkom páde už uvažuje o budúcnosti

JANOV - Taliansky cyklista Domenico Pozzovivo je po páde v zjazde z Barbagelaty v 3. etape cyklistických pretekov Giro d´Italia v poriadku.

slovakia

left justify in out

Kým hlavný lekár Giovanni Tredici označil stav jazdca tímu Ag2R, ktorý skončil vlani na Gire na 5. mieste, za vážny, vyšetrenia v nemocnici v Janove ukázali, že cyklista neutrpel vážne zranenia. Pozzovivovi zašívali ranu nad obočím, tomografia neodhalila poškodenie mozgu a ani žiadne zlomeniny.

 

Pozzovivo spadol 35 km pred cieľom pondelkovej etapy v Sestri Levante. Talian zostal v noci z pondelka na utorok na nemocničnom lôžku. "Som v poriadku. Bol to však veľmi tvrdý pád. Nepamätám si nič z toho, čo sa stalo. Viem len, že zjazd bol ťažký a možno sa mi pošmyklo koleso. Chcel som Giro dokončiť s dobrým výsledkom a bolí ma, že musím opustiť preteky. Bol som v životnej forme," uviedol v rozhovore pre Gazzettu dello Sport Pozzovivo, ktorý sa chce do akcie vrátiť čo najrýchlejšie a zvažuje aj štart na júnových pretekoch Okolo Švajčiarska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies