Pozvali ho na návštevu, ukradol im 400 eur

NETKY.SK • 12 September 2014, 10:16 • 2 min
Pozvali ho na návštevu, ukradol im 400 eur

BRATISLAVA/PREŠOV – O štyristo eur sa obohatil 28-ročný Marián zo Spišskej Belej počas návštevy v rodinnom dome v Lendaku.

slovakia

left justify in out

V pondelok popoludní využil neprítomnosť hostiteľky a z peňaženky jej vzal peniaze, ktoré neskôr minul. Obvinili ho z krádeže a stíhajú ho na slobode. Za neúspešnú lúpež môže ísť 22-ročný Peter z Prešova na tri až osem rokov do väzenia. Peter v januári okolo desiatej večer napadol pri železnici na Jazdeckej ulici v Prešove 36-ročnú ženu. Snažil sa jej strhnúť z pleca tašku s dokladmi a 350 eurami, po vzájomnom súboji ju zvalil na zem a kopol do tváre. Keď sa mu ani tak nepodarilo tašku vytrhnúť, utiekol. Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, Petra stíhajú na slobode. 

 

O slobodu na šesť mesiacov až tri roky môže prísť 44-ročný Prešovčan za to, že vo štvrtok 11. septembra o piatej ráno kradol v miestnom hypermarkete. Jaroslav sa snažil za opaskom prepašovať cez pokladňu mydlo a odlakovač za štyri eurá osemdesiat centov. Za obdobný čin nedávno dostal blokovú pokutu a v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch bol aj odsúdený na pol roka väzenia. Migaľová uviedla, že tentoraz skončil v policajnej cele.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies