Pozrite si: Trump už má predvolebný spot na voľby v roku 2020

NETKY.SK • 7 Máj 2017, 10:14 • 2 min
Pozrite si: Trump už má predvolebný spot na voľby v roku 2020

WASHINGTON - Prezident Donald Trump je vo funkcii len niečo vyše troch mesiacov a v Spojených štátoch už viacerí myslia na ďalšie prezidentské voľby. Do súboja o Biely dom sa už prihlásilo 129 ľudí, medzi nimi aj Donald Trump.

slovakia

left justify in out

Súčasný prezident už zostavil svoju volebnú komisiu pre rok 2020 a zverejnil prvé promo video. V ňom sa chváli tým, čo dosiahol počas prvých 100 dní vo funkcii.

 

"Amerika zriedkakedy videla taký úspech. Rešpektovaný sudca Najvyššieho súdu potvrdený vo funkcii. Firmy opäť investujú do amerických pracovných miest. Amerika sa stáva energeticky nezávislejšou. Regulácie, ktoré ničia americké pracovné miesta, odstránené. Plán najväčšieho zníženia daní v histórii. Nevedeli by ste to z pozerania (falošných) správ. Amerika vyhráva a prezident Trump robí Ameriku opäť veľkou," zaznieva vo videu.

 

Trumpova volebná komisia už na kampaň vyzbierala viac než sedem miliónov dolárov. Volebná komisia Republikánskej strany má na účte 23 miliónov.

 

Prezidentské voľby sú naplánované na 3. novembra 2020. Donald Trump v súčasnosti slúži svoje prvé funkčné obdobie a môže sa tak uchádzať o druhé, zároveň posledné. Dve funkčné obdobia slúžili aj jeho predchodcovia Barack Obama a George W. Bush.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies