Pozrite si nový vianočný videoklip Ariany Grande

NETKY.SK • 14 December 2014, 14:54 • 2 min
Pozrite si nový vianočný videoklip Ariany Grande

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka Ariana Grande zverejnila videoklip k piesni Santa Tell Me.

slovakia

left justify in out

Vo videu sa 21-ročná interpretka zabáva spolu s priateľmi vo vianočných kostýmoch vo vyzdobenom dome. V klipe je pritom možné vidieť aj zákulisné zábery z nakrúcania novinky. O réžiu sa postarali Alfredo Flores a Jones Crow. Na skladbe Santa Tell Me spolupracovali aj Savan Kotecha a Ilya Salmanzadeh.


Ariana Grande-Butera sa narodila na Floride, no jej rodičia pochádzajú z Talianska. V roku 2008 účinkovala v broadwayskom muzikáli 13, pričom za svoj výkon získala National Youth Theatre Association Award. Známou sa stala najmä vďaka úlohe Cat Valentine, ktorú stvárnila v troch seriáloch - v roku 2011 v iCarly (2007 - 2012), ďalej aj vo Victorious (2010 - 2013) a Sam & Cat (2013 - 2014). Okrem toho sa predstavila napríklad aj vo filme 7 Secrets with Victoria Justice (2010). Debutový album Yours Truly uviedla na trh vlani v auguste. Tento rok v auguste vydala druhú štúdiovku My Everything, vďaka ktorej ju nedávno nominovali na prestížnu Grammy. Cenu môže pritom získať aj vďaka skladbe Bang Bang (feat. Jessie J, Nicki Minaj). S oboma spomínanými nahrávkami dobyla americký albumový rebríček Billboard 200. Okrem toho má na konte aj EP Christmas Kisses (2013) či Love Me Harder EP (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies