Pozrite sa, ako býva Rihanna

NETKY.SK • 21 November 2015, 14:23 • 2 min
Pozrite sa, ako býva Rihanna

BRATISLAVA - Sláva so sebou nesie okrem všadeprítomných novinárov a absolútnej straty súkromia aj veľa výhod. Jednou z nich je dozaista dostatočný prísun peňazí na to, aby človek mohol žiť v prepychu. A za čo lepšie míňať peniaze, než za luxusné sídla?

slovakia

left justify in out

Speváčka Rihanna sa rozhodla pre kúpu úplne nového sídla. Možno už jej predchádzajúci dom neuspokojoval všetky jej potreby, alebo jednoducho chcela zmenu. Isté je, že jej nový dom je prehliadkou okázalosti a luxusu. Dom je veľmi dobre situovaný, vysokými stromami i skalou je chránený proti dotieravým paparazzom, čoho si speváčka asi cení najviac. Ale aj ďalšie jeho prednosti stoja rozhodne za to. Ponúka sedem spální a deväť kúpeľní. K dispozícii má speváčka tiež supermodernú kuchyňu spojenú s ohromne priestrannou obývacou izbou s moderným krbom a jedálňou, kde pohodlne pohostí hromadu hostí. Samozrejme, že v novom luxusnom sídle nechýba ani herňa a posilňovňa.

 

Nádherné prostredie ponúka aj vonkajší priestor. Veľký bazén i kúpele určené na relaxáciu a odpočinok sú doplnené barom aj vonkajším krbom a priestrannou vonkajšou kuchyňou so všetkým potrebným k usporiadaniu párty. Nechýba ani garáž, ktorá pojme štyri luxusné autá. Zaujímavosťou je, že svoj ​​domov môže Rihanna ovládať jednoduchým dotykom. Na diaľkové ovládanie sú tu svetlá, krby, televízia, alarm alebo kúrenie.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies