Pozor, Netflix vás opäť prekvapí! Sviatočnú aj nesviatočnú atmosféru spríjemní nielen tajomstvami zo života princa Harryho a Meghan

NETKY.SK • 13 December 2022, 09:00 • 2 min
Pozor, Netflix vás opäť prekvapí! Sviatočnú aj nesviatočnú atmosféru spríjemní nielen tajomstvami zo života princa Harryho a Meghan

Filmov a seriálov je na nezrátanie, rovnako ako je veľa-preveľa aj povinností, ktoré si človek berie na ramená. Keď sa ich však strasie, keď si nájde minútu či dve, aby premýšľal o inom ako o starostiach či lepšie napísané, aby premýšľal čo najmenej a odpútal sa, potom nevie, čo si vybrať z toľkého množstva a či nesiahne vedľa.

slovakia

left justify in out

Preto je tu niekoľko tipov, ktoré Netflix dáva ako možnosti, a je dosť pravdepodobné, že si každý nájde to svoje, lebo pestrosť nechýba.

 

Harry a Meghan

 

Priznajme si to, máme isté výhrady a vedeli by sme niektoré veci pohotovo odsúdiť, napriek tomu sme fascinovaní kráľovskou rodinou, a len čo sa objaví nejaká nová zaujímavosť či nebodaj pikantnosť, už aj sledujeme, čítame a pozorujeme, čo sa len dá. Pravidlá, bolesti a vôbec každodenný život niekoho, kto patrí do paláca, sú nám natoľko vzdialené, a možno aj práve preto máme v obľube podobné tituly, aby sme úplne zabudli na realitu. Tak alebo onak, Netflix si pre nás pripravil dokumentárny seriál, pozostávajúci zo šiestich častí, v ktorom sa opäť raz niečo poodhalí z osudov princa Harryho a Meghan, páru veľmi kontroverzného. A súdiac podľa toho, že tento počin patrí na Netflixe k desiatim najpozeranejším, nemusíme hádať, či sa úspech podarí alebo nie.

 

V dokumente sa, okrem iného, podozvedáme tajomstvá, ktoré sprevádzali začiatok vzťahu, ale aj nejaké tie krivdy sa ukážu. Napríklad sa jasne pomenuje zaujatosť voči rase, áno, Meghan sa stávala častou obeťou rasizmu, alebo aj zistíme, aké nekalosti sa diali v zákulisí kráľovskej rodiny, čomu všetkému pár čelil a čo ich napokon doviedlo k rozhodnutiu, že sa svojich povinností v rámci monarchie vzdajú. A, áno, aj nespravodlivosť voči zosnulej a milovanej Diane sa opäť pripomenulo, lebo Harry na matku, prirodzene, dopustiť nedá.

 

 

Pinocchio Guillerma del Tora

 

A od skutočných príbehov, hoc pútavých, sa teraz presunieme k svetu rozprávok, lebo aj ten má veľa čo povedať a Netflix to veľmi dobre vie. Je potrebné nejako obzvlášť predstavovať Pinocchia? Jeho príbeh si žije naprieč generáciami, je poučný a aj emotívny, je všetkým, čím má byť, aby bolo jasné, že len tak nezapadne prachom. No a teraz tu máme ďalšie prevedenie, ktoré si právom berie pochvalu za pochvalou, anymované spracovanie je verné pôvodnej myšlienke, dopĺňa ju ešte o väčšiu emotívnosť a trochu aj drsnosť. Del toro sa drsnejšiemu tónu nikdy nevyhol, preto i Pinocchia poňal tak, aby niesol prvky jeho vlastnej jedinečnosti.

 

 

Hlúpe Vianoce

 

Zrejme je nepredstaviteľné, aby sa Vianoce zaobišli bez typických filmov a seriálov, ktoré si berú za cieľ naladiť v nás správnu a najmä sviatočnú atmosféru. Videli sme to tisíc ráz a ďalších tisíc ráz to zrejme ešte uvidíme, ale i tak sa vždy akosi pristihneme, že podľahneme znovu a zapneme si predvídateľný dej a nejakú romantiku k tomu. Hlúpe Vianoce sa ponúka ako seriál, v ktorom jedna zdravotná sestra urobila hlúposť, všetkým príbuzným totiž nahovorila, že má známosť, hoci v skutočnosti nemá nikoho. Mohla by povedať pravdu, áno, to by mohla, ale v takom prípade by seriál nebol nutný, všakže, a tak sa podujme na druhú možnosť a rozhodne sa, že nejakého muža si zoženie. Má na to 24 dní, inak sa všetci dozvedia, že je nielen nezadaná, ale ešte aj klame, a to by bolo neznesiteľné. Tak jej držme palce!

 

https://www.netflix.com/sk-cs/title/81414648



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona