Pozor na zlodejov: Auto vám môžu ukradnúť aj pomocou mince!

NETKY.SK • 9 Január 2016, 11:45 • 2 min
Pozor na zlodejov: Auto vám môžu ukradnúť aj pomocou mince!

NEW YORK - Výrobcovia áut sa v dnešnej dobe snažia zabezpečiť autá čo najspolahlivejšie. Tak isto výrobcovia alarmov vylepšujú neustále svoje technológie. Pritom všetkom však nesmieme zabúdať, že aj zlodeji áut sa snažia byť vo svojej profesii čo najefektívnejší. Preto si treba svoje auto vždy dobre zabezpečiť.

slovakia

left justify in out

Autičkári sú po celom svete čoraz viac vynaliezaví. Americké média nedávno upozornili na skutočne primitívny spôsob, ako jednoducho vedia zlodeji ukradnúť auto. Používajú pri tom mincu, ktorú vložia pod kľučku dverí spolujazdca, čím sa mierne nadvihne. V dôsledku toho sa môže zablokovať zámka dverí, takže potom pri centrálnom uzamknutí vozidla ostane interiér auta odomknutý.

 

Jediný spôsob ako ochrániť vaše otvorené auto je nespustiť ho z očí. Niektoré autá sa zamykajú automaticky. Ale ani to nemusí byť vždy zárukou. Keď sa vodič otočí chrbtom k autu, je ešte stále dosť dlhá doba, kedy je v skutočnosti odomknuté. Preto je potrebné dať si vždy čo najväčší pozor na svoje auto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies