Pozor na to, ako sa pokúsite na niekoho zapôsobiť: Táto žena nachytala nápadníka na hruškách, poriadne sa strápnil!

NETKY.SK • 6 Jún 2018, 10:06 • 2 min
Pozor na to, ako sa pokúsite na niekoho zapôsobiť: Táto žena nachytala nápadníka na hruškách, poriadne sa strápnil!

Ak sa pokúšate niekoho očariť, bolo by vhodné mať jasno v tom, čo hovoríte.

slovakia

left justify in out

Je jasné, že pokiaľ máme o niekoho záujem, chceme v jeho očiach vyzerať čo najlepšie. Snažíme sa preto zaujať ho, pričom si uvedomujeme, že spoločné záujmy by mohli byť tým pravým faktorom, ktorý by dvoch ľudí dokázal spojiť. Ak sa podobné záľuby skutočne zhodujú, je to dobrý znak. Nikdy sa však nepokúšajte oklamať samého seba, mohli by ste dopadnúť tak nepríjemne ako tento mladík.

 

Nápadník kontaktoval svoju potenciálnu partnerku prostredníctvom sociálnej siete, kde si s ňou chvíľu dopisoval. Reč prišla aj na koníčky. Prezieravá žena sa zrejme rozhodla, že si mladého muža trošku „preklepne“, preto mu položila zdanlivo neškodnú otázku. „Máš rád autá?“ opýtala sa. Mládenec, samozrejme, ako správny a tvrdý chlap odpovedal, že ich zbožňuje. Žena teda pokračovala a debatu rozvinula. Povedala, že jej obľúbeným autom je Volvo VNR 640, na čo chlapec pohotovo odvetil, že má dobrý vkus a že presne tento model miluje aj on. Na ďalšiu otázku, kvôli čomu sa mu to auto tak páči, zareagoval prekvapivo, „Kvôli rýchlosti“. A bolo to jasné.

 

Volvo VNR 640 je totiž nákladný automobil, rýchlosťou preto rozhodne nevyniká. Bolo teda evidentné, že záujemca o prefíkanú dámu sa chytil do jej pasce, v autách sa vonkoncom nevyzná a Volvo VNR 640 zrejme nikdy ani nevidel. Jeho prílišná túžba po novom vzťahu bola teda márna, ba čo viac, vyšla na posmech, pretože pobavila nejedného používateľa Twitteru, kde žena o svojom zážitku prehovorila.

 

img

Volvo VNR 640

Zdroj: YouTube

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies