Pozor na sociálne siete: Žena prišla pre status na Facebooku o prácu

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 15:42 • 2 min
Pozor na sociálne siete: Žena prišla pre status na Facebooku o prácu

USA - Dvadsaťsedemročná Kaitlyn Walls prišla o prácu ešte skôr, ako do nej nastúpila.

slovakia

left justify in out

Môže za to status, ktorý zverejnila na sociálnej sieti Facebook. Slobodná mamička sa mala zamestnať v detskom centre. Krátko predtým, než vôbec začala, však na Facebooku uviedla, že nemá rada, keď sa okolo nej motá veľa detí. "Dnes začínam v novom zamestnaní, no nenávidím prácu v detskom centre. Všetko by bolo v pohode, jednoducho len neznášam, keď mám okolo seba toľko detí," vyjadrila sa Texasanka. Predmetný status si prečítal aj jej zamestnávateľ, ktorý jej následne oznámil, že do práce nemusí chodiť. "Bola to veľká chyba. Takéto niečo už nikdy nikde nezverejním, bez ohľadu na to, ako mi bude," oľutovala neskôr svoje slová Walls. Ako ďalej uviedla, z novej práce nebola nadšená, veľmi ju však potrebovala.

 

Rodáčka z mesta The Colony tiež prezradila, že ju zamrzeli reakcie ľudí, ktorí jej adresovali niekoľko nepekných slov. "Všetky tie dievčatá sa do mňa navážali, pretože som po celý ten čas nechcela mať okolo seba veľa detí. Aj som si poplakala. Zabolelo ma to, pretože som tým nikoho nechcela uraziť. Nie je to tak, že by som nemala rada deti. Mám dcérku, ktorú milujem," uzavrela mladá mamička. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona