Pozor na poľadovicu a zhoršenú kvalitu ovzdušia!

NETKY.SK • 21 December 2017, 09:34 • 2 min
Pozor na poľadovicu a zhoršenú kvalitu ovzdušia!

BRATISLAVA - Zhoršená kvalita ovzdušia naďalej trvá v Jelšave a v okolí. Výstraha pred závažnou smogovou situáciou potrvá až do odvolania.

slovakia

left justify in out

Meteorológovia zároveň upozornili na poľadovicu, ktorá sa vo štvrtok môže objaviť najmä na západnom a stredom Slovensku. Informuje o tom Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) na svojom webe.

 

img

 

Výstraha prvého stupňa pred poľadovicou počas štvrtku platí v Banskobystrickom, Trenčianskom, Nitrianskom, Trnavskom a Žilinskom kraji. V piatok (22.12.) môže zasiahnuť väčšinu Slovenska. Bez poľadovice by mal zostať len Bratislavský kraj a niekoľko okresov na krajnom východe.

 

img

 

Hladiny riek vodných tokov pri hraniciach s Ukrajinou a Maďarskom v ostatných hodinách začali pomaly klesať. Vo štvrtok o 9.00 h namerali na rieke Latorica vo Veľkých Kapušanoch 734 centimetrov a na toku rieky Bodrog v Strede nad Bodrogom 844 centimetrov. V týchto oblastiach platí výstraha druhého stupňa pred povodňou. Na rieke Latorec v Ižkovciach je vydaná výstraha prvého stupňa pred povodňami. Výška hladiny rieky tu dosahovala o 9.00 h 678 centimetrov.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies