Pozor na podvodné e-shopy: Tu darčeky na Vianoce určite nekupujte!

NETKY.SK • 16 December 2016, 09:57 • 2 min
Pozor na podvodné e-shopy: Tu darčeky na Vianoce určite nekupujte!

BRATISLAVA - Pozor na podvodné e-shopy. Ak plánujete kupovať darčeky v e-shope, buďte v strehu.

slovakia

left justify in out

Práve teraz pred Vianocami majú špekulanti doslova raj!, zdôraznil denník Plus 1 deň. Na podvodníka upozorňuje občianske združenie Organizácia na ochranu slovenských spotrebiteľov (OSS), ktorému sa len za november sťažovalo 36 ľudí zo Slovenska a Česka.

 

Falošný predajca sa skrýval za známou módnou značkou Zara. Ľudí lákal na výpredaje v rámci akcie Black Friday (Čierny piatok), pričom predával fiktívny tovar tejto značky so zľavami 50 a ž 80 percent. Ponúkal ho na troch rôznych stránkach, ktoré postupne vznikali a následne boli zrušené.

 

Predstavitelia značky tvrdia, že so spomínanými stránkami nemajú nič spoločné. Podnety od oklamaných dostala aj Slovenská obchodná inšpekcia.

 

V tomto prípade však nemôže konať, pretože podozrivý subjekt nemá adresu na Slovensku. Inšpekcia varuje aj pred e-shopom spoločnosti T-fashiononline, s.r.o., Selce. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies