Pozor na otvorené okná! Zlodej okradol domácich počas spánku

NETKY.SK • 18 Júl 2016, 15:29 • 2 min
Pozor na otvorené okná! Zlodej okradol domácich počas spánku

ČIERNA NAD TISOU – Z prečinu porušovania domovej slobody obvinila polícia 31-ročného muža, ktorý mal v byte na Jesenského ulici v Čiernej nad Tisou okradnúť domácich počas spánku. Do bytu sa zlodej v piatok (15.7.) nadránom dostal cez pootvorené balkónové dvere.

slovakia

left justify in out

"Z bytu odcudzil finančnú hotovosť, liehoviny a cukrovinky za 26 eur. Obvinený muž bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia ešte v uvedený deň, za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky," informovala dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

 

Polícia v tejto súvislosti odporúča občanom, aby si chránili svoj majetok aj v horúcich dňoch i nociach a nenechávali pootvorené okná a balkónové dvere ani "na vetračku". Páchatelia sa cez ne ľahko dostanú do domu či bytu. "Preto dôkladne zvážme, ktoré okno môžeme ponechať otvorené bez toho, aby nás tadiaľ navštívil zlodej," upozornila Mésarová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies