Pozor: Na Slovensku je nevyhovujúca majonéza, treba ju zlikvidovať

NETKY.SK • 7 December 2015, 12:46 • 2 min
Pozor: Na Slovensku je nevyhovujúca majonéza, treba ju zlikvidovať

BRATISLAVA - Z centrálneho skladu spoločnosti Makro Cash and Carry ČR, ktorý je spoločný pre český aj slovenský trh, sa na prevádzky Metro Cash and Carry SR dostala nevyhovujúca HS Majonéza.

slovakia

left justify in out

Ide o produkty s dátumom minimálnej trvanlivosti medzi 27. januárom 2016 a 19. februárom 2016, v ktorých bolo na základe sťažnosti zákazníka identifikované mikrobiologické nebezpečenstvo, nie je však spresnené akého charakteru.

 

Predmetné nevyhovujúce výrobky si na Slovensku zakúpilo viac ako 580 zákazníkov, prevažne zariadenia spoločného stravovania. Podľa informácií z Českej republiky všetci zákazníci, ktorí si zakúpili aspoň jedno balenie výrobku "HS Majonéza 70 % oleja", boli o situácii informovaní SMS, e-mailom alebo písomne.

 

Oznámenie sa nachádza tiež na internetových stránkach spoločnosti (www.metro.sk/vyzva) a na reklamačnej recepcii vo všetkých veľkoobchodných strediskách. Zákazníci majú okrem vrátenia výrobku zlikvidovať aj produkty vyrobené z daných šarží majonéz.

 

Podľa oznámenia na internetových stránkach spoločnosti Metro pri týchto výrobkoch došlo k chybe vo výrobe a majú nevyhovujúce organoleptické a mikrobiologické vlastnosti. Spoločnosť už všetky výrobky stiahla z predaja.

 

Daný výrobok je potrebné zlikvidovať alebo vrátiť späť do akéhokoľvek veľkoobchodného strediska Metro do konca roka.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies