Pozor na falšovateľov! NAKA počas razie "Macejko" zadržala podozrivé osoby, chceli falšovať vstupenky na MS

NETKY.SK • 6 Marec 2019, 12:35 • 2 min
Pozor na falšovateľov! NAKA počas razie "Macejko" zadržala podozrivé osoby, chceli falšovať vstupenky na MS

BRATISLAVA - Policajti expozitúry Bratislava národnej protizločineckej jednotky NAKA PPZ vykonávajú v rámci akcie "Macejko" domové prehliadky a prehliadky iných priestorov v mestách Poprad a Spišská Nová Ves v rámci trestného stíhania pre zločin podvodu v súvislosti s predajom vstupeniek na hokejové majstrovstvá sveta v hokeji 2019 v Bratislave a Košiciach. V rámci prebiehajúcej akcie boli zadržané zatiaľ dve podozrivé osoby.

slovakia

left justify in out

Policajti v stredu doobeda zverejnili podobu falošných lístkov a znaky, podľa ktorých fanúšikovia zistia ich nepravosť. "Vopred vytlačené lístky - pri vizuálnom pohľade viete zistiť, že nesedí koncové číslo podujatia v ľavom hornom rohu, ktoré má byť 82. Taktiež nesedí výpočet DPH z ceny lístka. Samotný bar kód je tiež falošný, čo je už ale nemožné letmým pohľadom overiť. E-ticket na vytlačenie doma - tu faktografické údaje sedia, problémom je bar code. Je badateľné, že nie je úplne 'kvalitný' a nie je v poriadku," píše sa na facebooku Polície Slovenskej republiky.

"Najlepšou prevenciou, ako predísť tomu, aby ste boli podvedení, je kupovať lístky len od autorizovaných predajcov," dodáva oficiálny profil PZ SR.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies