Pozor, aby u vás dnešný Black Friday nedopadol podobne: Opitý muž si objednal toto!

NETKY.SK • 23 November 2018, 13:35 • 2 min
Pozor, aby u vás dnešný Black Friday nedopadol podobne: Opitý muž si objednal toto!

Pod vplyvom alkoholu človek narobí rôzne veci. Istý Číňan bol po prebudení poriadne prekvapený!

slovakia

left justify in out

Ako iste viete, alkoholické nápoje mierne skresľujú náš úsudok. V závislosti od požitého množstva  môže dôjsť k nedorozumeniam, a tým by bolo lepšie sa vyhnúť. Niečo o tom vie aj istý čínsky muž, ktorý sa na sociálnej sieti „pochválil“ svojím počinom.

 

img

Zdroj: Pixabay

 

Pri popíjaní alkoholu by sme sa mali vyvarovať niektorým veciam. Tak ako nie je vhodné riešiť vážne záležitosti či minulé vzťahy, asi by bolo lepšie nechať na pokoji aj svoju kreditnú kartu. Na to však Číňan nemyslel a počas veľkej zľavovej akcie e-shopu začal takýto potužený nakupovať. Nepadlo to veľmi dobre.

 

Ako muž uvádza, ráno po prebudení si chcel skontrolovať, či mu objednaný tovar už odoslali. Domnieval sa, že si zakúpil len nejaké oblečenie, no ako tak prechádzal svoje objednávky zistil, že okrem toho si kúpil aj živé prasa, páva a takmer trojkilového mloka! Na zvieratá pritom v prepočte minul viac ako 120 eur. Tomu sa hovorí „výhodný“ nákup!

 

img

Zdroj: Pixabay

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies