FOTO Poznávate ich? Takto vyzerali celebrity za mlada

NETKY.SK • 27 August 2015, 09:30 • 2 min
FOTO Poznávate ich? Takto vyzerali celebrity za mlada

BRATISLAVA - Celebrity ako dospievajúci! Pozeranie týchto fotiek vás určite pobaví a to pomáha zbaviť sa našich každodenných problémov. Takže, ste pripravení?

slovakia

left justify in out

Angelina Jolie je americká herečka. Získala dvoch Oscarov a tri ceny Zlatý glóbus. Patrí medzi najlepšie platené hollywoodske herečky. 

 

img


William Bradley "Brad" Pitt , narodený 18. decembra 1963 je americký herec a producent. Získal Zlatý glóbus, Screen Actors Guild Award a tri krát bol nominovaný na Oscara.

 

img


Shawn Corey Carter, známy pod umeleckým menom Jay-Z, je americký rapper, producent a podnikateľ. Je jedným z najlepších finančne úspešných umelcov v Amerike.

 

img


George Timothy Clooney je americký herec, spisovateľ, producent, režisér a aktivista. Získal tri krát Zlatý glóbus za jeho prácu ako herec a dve ceny akadémie. Jedna cena za herectvo a druhá za produkciu. 

 

img 


John Christopher "Johnny" Depp je americký herec, filmár, hudobník. Vyhral Zlatý glóbus a Screen Actors Guild Award za najlepší herecký výkon.

 

img


Robert John Downey, Jr. je americký herec, producent a spevák. Na obrazovku sa dostal vo svojich piatich rokov po boku svojho otca Roberta Downeyho, Sr.

 

img


Brooke Shields, narodená 31 mája 1965 je americká herečka, modelka a bývalá detská hviezda. Shields, spočiatku ako detský model získala ohlas u kritikov pre jej úlohu v Louis Malle kontroverznom filme Pretty (1978), v ktorom hrala detskú prostitútku v New Orleans na prelome 20. storočia.

 

img

 

Elvis Aaron Presley bol americký spevák a herec. Považovaný za jednu z najvýznamnejších kultúrnych ikon 20. storočia, často označovaný ako "Kráľ Rock and Roll", alebo jednoducho "kráľ".

 

img

 

Kate Moss je anglická modelka. Narodila sa v meste Croydon v Londýne. Ako vhodný typ modelingu bola objavená v roku 1988, zakladateľom Storm Model Management na letisku JFK v New Yorku.

 

img

 

Daniel Craig Wroughton je anglický herec. Najviac ho preslávila rola britského tajného agenta Jamesa Bonda 007 v októbri 2005. Jeho prvý film v úlohe, Casino Royale, bol premiérovo spustený v kinách na celom svete v novembri 2006.

 

img


Gwyneth Paltrow Kate je americká herečka, speváčka a spisovateľka. Paltrow získala rolu vo filme Seven, ktorá jej zaručila mediálnu pozornosť. Hlavnej úlohy sa dočkala až v roku 1996 vo filme Emma, ktorá jej ešte viac pridala na sláve. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies