Poznáme prvých dvoch porotcov SuperStar: Pavol Habera a Marta Jandová

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 14:25 • 2 min
Poznáme prvých dvoch porotcov SuperStar: Pavol Habera a Marta Jandová

BRATISLAVA - Tvorcovia novej sezóny speváckej šou SuperStar zverejnili mená prvých dvoch členov poroty. Sú nimi spevák Pavol Habera a speváčka Marta Jandová. Obaja sa na svoje úlohy tešia.

slovakia

left justify in out

"So SuperStar to tu všetko pred niekoľkými rokmi začalo a ja som mal to šťastie, že som bol pri tom. Dali sme šancu mnohým spevákom a speváčkam. Niektorí ju využili, niektorí zahodili, ale pre mňa bolo vždy najdôležitejšie zistenie, že v každom ročníku sú ľudia, ktorí sú takí dobrí a talentovaní, že si zaslúžia dostať v živote príležitosť. Som rád, že aj tento rok znovu dáme niekomu šancu, že budem znova pri tom a budem dúfať, že ju poriadne využije. Teším sa na to," uviedol 52-ročný líder kapely Team.

 

"Na SuperStar sa veľmi teším. Nielen preto, že je to dobrá súťaž, v ktorej každý, kto má talent, môže na seba upozorniť a tým si splniť nejaký sen, ale tiež preto, že som mala v roku 2009 v SuperStar svoju prvú porotcovskú skúsenosť a vrátim sa tak o šesť rokov naspäť. Budem mať zase 34 rokov, to je krása," vyjadrila sa speváčka, známa aj z formácie Die Happy.

 

Mená ďalších porotcov by mali tvorcovia ohlásiť čoskoro. "Palo aj Marta sú skúsení profesionáli, s ktorými je radosť spolupracovať. Som veľmi rád, že našu ponuku prijali. Už čoskoro oznámime aj ďalšie zloženie poroty," prezradil režisér a kreatívny producent projektu Pepe Majeský.

 

Súťaž sa začne na jeseň. Na víťaza či víťazku čaká 75-tisíc eur alebo dva milióny českých korún. Ponuku na moderovanie od Markízy prijal Martin "Pyco" Rausch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona