Poznáme porotu Rozborilovej tanečnej show: Hodnotiť budú Ďurovčík, Modrovský a Máziková

NETKY.SK • 16 Február 2015, 15:23 • 2 min
Poznáme porotu Rozborilovej tanečnej show: Hodnotiť budú Ďurovčík, Modrovský a Máziková

BRATISLAVA - V pripravovanej šou s názvom Tanec snov, ktorú televízia JOJ uvedie na obrazovky už v nedeľu 8. marca, zasadnú do porotcovského kresla choreograf Ján Ďurovčík, tanečník Peter Modrovský a speváčka Eva Máziková.

slovakia

left justify in out

"Jano je ako slovenský Simon Cowell. Čo povie, má hlavu a pätu. Po odchode Joža Bednárika ide o najvýznamnejšieho režiséra slovenského hudobného divadla. Peter je filantrop a má navrch v rámci špecifického hodnotenia tancov. Eva je zase tajfún, úkaz s posolstvom, ktorý sme chceli v šou mať," zhodnotil Vilo Rozboril, ktorý bude program moderovať.

 

"Hneď som ponuku prijala a začala som od radosti skákať vo vlaku," uviedla 65-ročná Máziková. Pre tridsiatnika Modrovského bude rola porotcu v televíznej súťaži novinkou, má preto podľa vlastných slov mierne obavy. "Bude ťažké presadiť sa najmä popri Eve," povedal so smiechom tanečník, ktorý v súkromí tvorí pár s moderátorkou Adelou Banášovou. 

 

Trojica porotcov sa po prvý raz stretla v piatok počas nakrúcania upútavok. "Ešte bude jedno prekvapenie v rámci poroty, ale to neprezradím," vyjadril sa na stretnutí Rozboril, ktorý už podobnú šou s názvom Bailando - Tanec pre teba moderoval na jar 2007 v televízii Markíza. 

 

Šou sa na obrazovkách bude objavovať vždy v nedeľu o 20:30. Relácia bude mať podobný charakter ako program V siedmom nebi, ktorý začala JOJ vysielať vlani v septembri. V tanečnom programe diváci a diváčky uvidia speváka kapely Desmod Mária „Kulyho“ Kollára, herečku Dianu Mórovú, moderátorku Adrianu Kmotríkovú, speváčku Kristínu Pelákovú, modelky Ivanu Christovú a Andreu Heringovú, herca Jána Dobríka, rappera Rakbyho a herca Lukáša Latináka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies