Poznáme nominantky 14. ročníka čitateľskej ankety Slovenka roka!

NETKY.SK • 29 Január 2022, 18:11 • 2 min
Poznáme nominantky 14. ročníka čitateľskej ankety Slovenka roka!

Ženy, ktoré sú milé, krásne šarmantné, obetavé a múdre. Také sú nominantky ankety Slovenka roka 2022. Anketu organizuje Týždenník Slovenka v spolupráci s RTVS a so Slovenským národným divadlom. Laureátky sa postupne predstavili na tlačovej konferencii v priestoroch Pálffyho paláca v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Vyhlásenie ocenených bude 3. júna 2022 počas slávnostného galavečera v historickej budove Slovenského národného divadla a v priamom prenose RTVS na Jednotke.  Na tlačovej konferencii sa vyjadrili najmä ľudia, bez ktorých si túto udalosť nedokážeme predstaviť. 

 

Napríklad organizátorka ankety Slovenka roka a generálna riaditeľka spoločnosti STAR  Production, Mária Reháková: „Anketa vstupuje do 14. ročníka svojej existencie. Je obdivuhodné, že Slovensko má taký veľký potenciál významných dám, ktoré dosahujú v rôznych spektrách naozaj úžasné výsledky. Také, ktoré prispievajú k rozvoju našej krajiny. Za každou z dám je kus fantastickej práce,“ povedala a dodala: „Želám našim nominantkách, aby si užili všetko, čo ich s anketou čaká, ďakujem nominačnej komisii, partnerom akcie a som hrdá na nás, slovenské ženy, ako vieme skĺbiť pracovné povinnosti s povinnosťami rodiny.“ 

 

Zástupkyňa RTVS Marta Gajdošíková sa vyjadrila, že je pre nich cťou, že môžu odprezentovať " tieto výnimočné dámy". Už len nominácia je podľa nej veľkým ocenením. 

 

Komisia vybrala dvadsaťosem laureátiek v deviatich kategóriách: Biznis a manažment, Umenie a kultúra, Médiá a komunikácia, Veda a výskum, Podpora mladých talentov, Šport, Charita a sociálna práca, Zdravotníctvo a Vzdelávanie. 

 

Ocenené dámy získajú bronzovú sochu od sochárky Jany Brisudovej, striebornú medailu od Českej mincovne SK so svojím menom a exkluzívny šperk – brošňu od šperkára Mareka Husovského a jeho značky Siloe jewelry design, ktorý vytvoril aj dar pre pápeža Františka počas jeho návštevy Slovenska a je aj zaradený v prestížnej knihe ArtistarJewels. 

 

O ocenených rozhodnú čitatelia týždenníka Slovenka spoločne s divákmi a poslucháčmi RTVS formou SMS hlasovania, kupónov a prostredníctvom internetového hlasovania na webe. Hlasovanie odštartovalo 28. januára a skončí 1. júna 2022.

 

Prečítajte si: Dara Rolins je prvýkrát na tomto luxusnom mieste

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies