Poznáme nominácie na BBC Music Awards v kategórii album roka

NETKY.SK • 25 November 2016, 13:43 • 2 min
Poznáme nominácie na BBC Music Awards v kategórii album roka

BRATISLAVA - Organizátori tretieho ročníka BBC Music Awards zverejnili nominácie v novovzniknutej kategórii Album roka podľa BBC Radio 2.

slovakia

left justify in out

Na zoznam sa dostali Adele a štúdiovka 25 (2015), Coldplay s A Head Full Of Dreams (2015), Jeff Lynne's ELO a ich vlaňajšia nahrávka Alone In The Universe, Michael Kiwanuka a album Love & Hate (2016) a napokon Rick Astley so štúdiovkou 50 (2016). O nomináciách rozhodli predstavitelia BBC Radio 2, pričom posudzovali albumy, ktoré vyšli v čase od 17. októbra 2015 do 16. októbra 2016.
Ďalších kandidátov na BBC Music Awards, a to v kategóriách Britský interpret roka, Skladba roka, BBC Music Introducing Artist Of The Year a BBC Radio 1 Live Lounge Performance Of The Year, plánujú oznámiť už čoskoro. O najlepšej skladbe rozhodne verejnosť v stredu 7. decembra prostredníctvom hlasovania.


Víťazov vyhlásia v pondelok 12. decembra na ceremoniáli v priestoroch ExCeL London. Počas galavečera sa hudobne predstavia Robbie Williams, Emeli Sandé, Kaiser Chiefs, Craig David, Lukas Graham, Zara Larsson a The 1975. Udeľovanie budú moderovať Fearne Cotton, Claudia Winkleman a Gemma Cairney.


Prehľad nominácií na BBC Music Awards 2016 v kategórii Album roka podľa BBC Radio 2:
Adele - 25
Coldplay - A Head Full Of Dreams
Jeff Lynne’s ELO - Alone In The Universe
Michael Kiwanuka - Love & Hate
Rick Astley - 50



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies